Internationalt vinklet filosofihistorie og miljøfilosofi

Fra efteråret 2014 tilbyder Kulturstudier Filosofihistorie med fokus på miljøfilosofi i Buenos Aires. Internationale forelæsere sørger for undervisning af høj kvalitet og de studerende får ikke blot en indføring i filosofiens historie men også en forståelse for  sydamerikansk og europæisk miljøetik.

 

Åbner op for nye perspektiver indenfor miljøetik

Igennem studiet Filosofihistorie med fokus på miljøfilosofi i Buenos Aires, bliver de studerendeundervist af argentinske og europæiske forelæsere, og på den måde stifter de bekendtskab med udfordringer knyttet til udvikling og etiske miljøspørgsmål fra et sydamerikansk og argentinsk perspektiv. Argentina er en af verdens største landbrugsproducenter, landet har en voksende mineindustri og adgang til både olie- og naturgasressourcer. Ved at studere forskelle og fællesnævnere mellem de etiske udfordringer i henholdsvis Europa og Sydamerika får de studerende et bredt perspektiv på global miljøetik.

 

Faglige og praktiske kombinationsmuligheder

Filosofihistorie med fokus på miljøfilosofi udgør 15 ECTS point. Ved at kombinere det med studier i spansk eller  Corporate Social Responsibility får du et fuldtidsstudium. Som studerende i Buenos Aires kan du også stifte bekendtskab med vores partner Amartya, og deres arbejde for at promovere bæredygtig udvikling gennem uddannelse, kampagner og sociale projekter. Sammen med den sociale virksomhed 

Nuevo Paradigma udvikler de også Quinta Esencia, et videnscenter for bæredygtig udvikling. 

Læs mere om de grundlæggende ideer bag studiet

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.