Fælles studieforsikring fra Gouda

For at sikre at alle vores studerende er godt forsikret igennem hele studieforløbet, har Kulturstudier indgået en aftale om fælles forsikring med Gouda Rejseforsikring. Denne forsikring er obligatorisk og koster DKK 3.000 pr. semester. Kulturstudier sender et forsikringsbevis med faktura til alle studerende i god tid før studiestart. Vi tager forbehold for ændringer i Goudas priser og vilkår.

Kulturstudiers studenterforsikring er en pakke af forsikringer, som er tilpasset studier i udlandet:

 • Sygdoms- og ulykkesforsikring (inkl. ekstremsport)
 • Indboforsikring
 • Dækker tab grundet afbrudt studie
 • Rejseforsikring (på rejser op til 70 dage)
 • Afbestillingsforsikring på billetter

Ved at forsikre alle de studerende igennem en fælles forsikringsordning får de studerende et fælles forsikringsnummer, og det er dermed lettere at hjælpe, hvis uheld eller naturkatastrofer skulle forekomme. Gouda har udarbejdet gode beredskabsplaner og har en døgnbemandet nordisk alarmcentral, som hjælper både de studerende og ansatte, hvis uheldet skulle være ude.

Hvis du sammenligner med andre forsikringer vil du se, at prisen, som vores studerende får igennem Gouda, er konkurrencedygtig. Studieforsikringen har desuden en indboforsikring, som ikke er indkluderet i en helårsforsikring. I Goudas forsikringer er der også inkluderet alle former for risikoaktivitet, hvilket er noget, som andre selskaber tager ekstra betaling for. Vi gør opmærksom på, at kreditforsikringer har helt specifikke krav til, hvornår og hvad de dækker, og heller ikke omfatter studiegebyr, risikoaktiviteter eller indboforsikring. 

Denne ordning med Gouda betyder, at du ikke skal tegne forsikring på egen hånd med mindre vilkårene ikke dækker dine særskilte behov. Hvis du allerede har egen rejseforsikring kan du vælge mellem at opsige denne før afrejse, eller at være dobbeltforsikret/tillægsforsikret.

Kulturstudier sender faktura på studieforsikringen ud i starten af december/juni. Hvis du ønsker at betale forsikringen før dette, kan du indbetale til vores norske bank på:  IBAN-nr: NO4216450772775   BIC: DNBANOKKXXX.

Kulturstudiers obligatoriske studieforsikring gælder fra 15. december til 14. juni for forårssemesteret, og fra 15. juli til 14. januar for efterårssemesteret.  I denne perioden er du forsikret på studiestedet samt på rejser på op til 70 dage fra du forlader studiestedet (den by hvor dit studie foregår). Datoerne for forsikringen kan ikke ændres, så hvis du skal rejse uden for perioden, skal du købe en tillægsforsikring. Forsikringen refunderes ikke ved afbrud.

 

Fordele ved Goudas forsikring

 • Forsikringen inkluderer studieafbrud, således at du får refunderet undervisningsgebyret, som er forudbetalt, hvis du bliver syg før afrejse eller må afbryde studiet pga. alvorlig sygdom. Kulturstudier refunderer ikke hele studiegebyret.
 • Forsikringen omfatter ekstremsport som klatring, dykning og luftsport uden pristillæg.
 • Ulykkes- og sygeforsikring som omfatter medicinsk behandling og sygehusophold i udlandet samt eventuel hjemtransport, hvis det skulle være medicinsk nødvendigt.
 • Forsikringen inkluderer indboforsikring på studiestedet.
 • Når du ikke er på studiestedet (den by hvor dit studie foregår), fungerer forsikringen som rejseforsikring på op til 70 dage pr. rejse. Skal du rejse længere tid end 70 dage af gangen uden for studiestedet, før eller efter studiet, skal du købe en tillægsforsikring ved at kontakte Gouda på post@gouda.no.
 • Forsikringen inkluderer også afbestillingsforsikring for flyrejsen samt bagagedækning. Afbestillingsforsikringen virker fra du er tilmeldt studiet, men forudsætter at du køber billetten efter, at du har tilmeldt dig studiet.
 • Dækning for ID-tyveri og web-cleanup.

Har du medbragt særligt dyrt udstyr som computer, telefon eller kamera, kan du overveje at købe egen forsikring til dette hos et andet forsikringsselskab.

Du kan læse mere om Goudas studieforsikring HER. Fuldstændige vilkår og betingelser kan findes på engelsk og norsk HER under studentforsikring.

Vi tager forbehold for ændringer i pris og vilkår fra Gouda rejseforsikring.

Kontakt endelig Kulturstudier, hvis du har opklarende spørgsmål.

 

Om Gouda

Gouda Rejseforsikring er specialiseret inden for rejseforsikringer og har eksisteret i Norden siden 1994. Gouda Rejseforsikring er en del af Gjensidige Forsikring ASA og har stor erfaring med at forsikre studerende i udlandet. Forsikringsaftalen vi har udarbejdet med dem er god i forhold til pris og vilkår.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.