Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica ligger i Mellemamerika med en geografi, der hovedsageligt består af jungleklædte bjerge og vulkaner, som adskiller Stillehavet og det caribiske hav. Således er landet karakteriseret af en fantastisk natur med smukke strande og frodig regnskov. Costa Rica er et af de mest velstående lande i Latinamerika med et stabilt politisk system og begrænset kriminalitet.

 

San Isidro de El General

Vores samarbejdsuniversitet ligger i byen San Isidro ca. 700 meter over havet. Der er 35 km til stillehavsstrandene og 130 km til hovedstaden San José.

Studiestedet

Studierne foregår på universitetets campus, som ligger på en bakkeskråning med udsigt over den grønne San Isidro-dal.

Bosted

Studiegebyret inkluderer logi. De studerende bor i lejligheder eller på pensionater centralt i San Isidro by. Man bor på to- til firemandsværelser, og standarden er enkel og chamerende. Der er mulighed for eneværelse mod ekstra betaling. Du kan også stå for bolig selv og få et fradrag i studiegebyret.

Getty images

#Costa Rica

Flickr

#CostaRica

Lær Costa Rica at kende

Ved at bo i San Isidro har du mulighed for at lære lokalbefolkningen i byen og dine lokale medstuderende at kende. Derudover tilbyder Kulturstudier mange aktiviteter, som giver dig anledning til at få en masse dybdegående viden om Costa Rica; Introduktionsprogram med velkomstfest, guidet tur til historiske og kulturelt centrale steder i San Isidro og omegn samt forelæsninger om landets samfundsliv, historie og politik. Der vil også blive arrangeret forskellige ekskursioner og lagt op til sociale aktiviteter. Kulturstudier har et bredt netværk i San Isidro og det vil være muligt at engagere sig i forskellige former for socialt arbejde. Blandt aktiviteterne som vores studerende kan deltage i er salsa- og surferundervisning, film- og quizaftener, koncerter, fodbold og anden fysisk træning. I San Isidro ligger alt til rette for en aktiv livsstil med både strand, regnskov, vulkaner, vandfald, bjergvandring og indsøer.

Klima

Klimaet i Costa Rica er tropisk. I løbet af forårssemesteret stiger temperaturen gradvist fra behageligt til meget varmt, med lidt nedbør. Efterårssemesteret tilbyder en behagelig varme, men et fugtigere klima og regnbyger. Nogen gange kommer monsunen i løpet af efterårssemesteret, og da regner det intenst i dagesvis. I linket nedenfor kan du se gennemsnitstemperaturer og nedbør for hele året.

Se klimadata på BBC Weather

Flyrejsen

Flyrejsen ordner du selv. Vi anbefaler, at du køber fleksible billetter sådan at du kan ændre planer. Hvis du ønsker hjælp, tilbyder vores rejsebureau Kilroy flyrejser til alle vores studiesteder. De kan både booke dig ind på en fællesafgang sammen med andre medstuderende, eller lave en individuel rejserute til dig.

Du bør vente med at købe billet, indtil du har fået grønt lys fra Kulturstudier.

Studieforsikring

Alle studerende skal have rejseforsikring. Du køber selv forsikringen fra et forsikringsselskab.

Fakta om Costa Rica

 • Officielt navn:

  República de Costa Rica

 • Areal:

  51.100 km2

 • Befolkningstal:

  4.987.142 (juli 2018 est.)

 • Større byer:

  San Jose (hovedstad), San Isidro, Liberia, Puerto Limon, Puntarenas, Golfito

 • Beliggenhed:

  Centralamerika, grænser til Nicaragua mod nord og Panama mod syd,

 • Religion:

  Romersk-katolsk 71.8 %, evangelisk og pinsekirke 12.3 %, andre protestanter 2.6 %, Jehovahs vidner 0.5 %, andre 2.4 %, ikke-troende 10.4% (2016 est.)

 • Officielt sprog:

  Spansk

 • Læsefærdighed:

  98 %

 • Befolkning under fattigdomsgrænsen:

  22 %

 • Kilde:

  CIA factbook

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.