Argentina

Argentina

Argentina

Argentina byder på en stor geografisk og kulturel mangfoldighed. Her kan man både opleve Andesbjergene, Ildlandet, Patagonien, Pampas og de lange strande. Argentina er desuden karakteriseret ved sammensmeltningen af indfødte og europæiske kulturer, hvilket man oplever, uanset om man besøger små bjerglandsbyer, et kogende fodboldstadion eller det pulserende natteliv i storbyen. 

 

Buenos Aires

Hovedstaden Buenos Aires er en stor, sammensat, lidenskabelig og energisk havneby, som strækker sig langs floden Rio de la Plata. Snakkesalige Porteños, som indbyggerne gerne kaldes, har en rig og varieret kulturel identitet, og byen er et mix af mange forskellige arkitektoniske stilarter. Tangobarer, antikvariater, boheme-agtige forstæder, gademarkeder og steak-restauranter er bare nogle af de oplevelser, du kan få i Buenos Aires.

Campus

Det meste af undervisningen foregår på Universidad Nacional de San Martin i centrum lige ved el Congreso.

Logi

Studiegebyret inkluderer indkvartering. De studerende bor i lejligheder og guest houses centralt i Buenos Aires. Man bor på to- til fire-mandsværelser, hvor standarden er enkel men charmerende. Der er mulighed for enkelt-værelse mod ekstra betaling. Du kan også vælge selv finde et sted at bo og få et fradrag i studiegebyret. Mad er ikke inkluderet i studiegebyret, men du vil have adgang til køkkenfaciliteter og et rigt udvalg af cafeer og restauranter.

At rejse i Argentina

Mange studerende vælger at rejse rundt i regionen før og efter studiet, hvor der er mange muligheder for spændende oplevelser. I løbet af semesteret i Buenos Aires vil studiet og hverdagslivet være i fokus, men du har mulighed for at tage på kortere weekendture uden for byen. Vi har samlet rejsetips fra flere af vores studerende, som måske kan inspirere dig til at tage på eventyr.

Læs rejsetips til Argentina

  

Studieblog

studiebloggen finder du gode billeder og beskrivelser af studiehverdagen fra vores studerende i Argentina.

Lær Argentina at kende

Ved at bo i Buenos Aires har du god mulighed for at lære lokalbefolkningen og dine lokale medstuderende at kende. Derudover tilbyder Kulturstudier mange aktiviteter, som giver dig en masse dybdegående viden om Argentina; Introduktionsprogram, velkomstfest samt guidede ture til interessante og centrale steder i Buenos Aires og omegn. Kulturstudier har et stort kendskab til byen og vil hver uge give tips om forskellige koncerter, arrangementer, socialt arbejde og ekskursioner. Blandt aktiviteterne som vores studerende typisk deltager i kan nævnes koncerter og tangoaftner, lokale fodboldkampe, besøg på søndagsmarkedet i San Telmo, vinsmagning, madlavningskurser, forskellige træningstilbud og besøg på sociale projekter.

Mate, bøf og rødvin

Mens du bor i Buenos Aires anbefaler vi på det varmeste at smage på tre nationale kulinariske symboler på Argentina: mate, bøf og rødvin. I weekenden strømmer argentinere til parkerne for at nyde deres mate-te i solen. Den beske smag er noget du enten vil lære at elske eller noget du aldrig vil savne, men lige meget hvad altid vil associere med dit ophold i Buenos Aires. Hvis du spiser kød, skal du prøve en argentinsk bøf - måske kendt for at være den møreste og saftigste bøf på planeten. Argentinsk bøf er verdensberømt, og det er ikke uden grund. Den nydes ved grillen i hjemmene, eller på en af byens mange restaurant. Og når det gælder ganens nydelser, så er Argentina også en kendt producent af
god vin. Især malbec-vinen anses for at være en internationalt anderkendt argentinsk specialitet.

Læs mere om kulturen i Buenos Aires

Klima

Klimaet i Buenos Aires minder om Sydspanien. I løbet af forårssemesteret falder temperaturen gradvis fra meget varmt til en køligere og mere behagelig temperatur. Efterårssemesteret byder på en behagelig varme, men temperaturen stigere gradvis. I linket nedenfor kan du se gennemsnitstemperaturer og nedbør for hele året.

Se klimadata på BBC Weather

Emilie har studeret i Argentina

Emilie Jallov-Haag var i Argentina i 2017, hvor hun læste Corporate Social Responsibility (CSR) og Spansk 2. Kurserne var en del af hendes bachelorgrad i International Business på CBS i København.

Læs mere

Flyrejsen

Du er selv ansvarlig for flyrejsen. Hvis du ønsker hjælp, tilbyder vores samarbejdspartner, Kilroy, flyrejser til alle vores studiesteder. De kan booke dig ind på en fællesafgang sammen med andre medstuderende eller arrangere en individuel rejserute.

Du bør vente med at købe billet, indtil du har fået grønt lys fra Kulturstudier.

Studieforsikring

Alle studerende skal have rejseforsikring. Du køber selv forsikringen fra et forsikringsselskab.

Finansiering

Vi er stolte af at kunne holde studiegebyret på et niveau, som kan finansieres med en almindelig studieøkonomi. Hvis kurset forhåndsgodkendes af dit studienævn, er du berettiget til SU's Udlandsstipendium, som udgør et sted mellem 22.000 til 30.000 DKK. Derudover vil du få din månedlige SU med under hele opholdet. Ud over vores studiegebyr skal du dog regne med at skulle bruge minimum 20.000 DKK til fly, forsikring, bøger, lommepenge etc.

Læs mere om finansiering

Fakta om Argentina

 • Officielt navn

  República Argentina

 • Areal

  2,76 mill. km2 - det næststørste land i Sydamerika

 • Befolkningstal

  46,621,847 (2023 est.)

 • Hovedstad

  Buenos Aires

 • Religion

  Romersk-katolsk 62,9%, evangelisk 15,3% (pinse 13%, anden evangelisk 2,3%), Jehovas Vidner og Jesu Kristi Kirke 1,4%, andet 1,2% (inkluderer muslimsk, jødisk), andet 18,9% (inkluderer agnostiker og ateist), uspecificeret 0,3% (2019 est.)

 • Sprog

  Spansk er det officielle sprog. Engelsk, italiensk, fransk og tysk bliver også anvendt.

 • BNP

  $21,500 per beboer (2021 est.)

 • Valuta

  Argentinske peso (ARS). 1 peso svarer til 0,0084 DKK (December 2023)

 • Klima

  Tempereret

 • Tidsforskel til Danmark

  4 timer

 • Gennemsnitlig levealder

  78,6% (2023 est.)

 • Læsefærdighed

  99%

 • Befolkning under fattigdomsgrænsen

  35.5% (2019 est.)

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.