Argentina

Argentina

Argentina

Argentina byder på en stor geografisk og kulturel mangfoldighed. Her kan man både opleve Andesbjergene, Ildlandet, Patagonien, Pampas og de lange strande. Argentina er desuden karakteriseret ved sammensmeltningen af indianske og europæiske kulturer, hvilket man oplever, uanset om man besøger små bjerglandsbyer, et kogende fodboldstadion eller det pulserende natteliv i storbyen. 
 

Buenos Aires

Hovedstaden Buenos Aires er en stor, sammensat, lidenskabelig og energisk havneby, som strækker sig langs floden Rio de la Plata. Snakkesalige Porteños, som indbyggerne gerne kaldes, har en rig og varieret kulturel identitet, og byen er et mix af mange forskellige stilarter. Tangobarer, antikvariater, boheme-agtige forstæder, gademarkeder og steak-restauranter er bare nogle af de oplevelser, du kan få i Buenos Aires.

Campus

Det meste af undervisningen foregår på Universidad Nacional de San Martin i centrum lige ved el Congreso.

Logi

Studiegebyret inkluderer indkvartering. De studerende bor i lejligheder og guest houses centralt i Buenos Aires. Man bor på to- til fire-mandsværelser, hvor standarden er enkel men charmerende. Der er mulighed for enkelt-værelse mod ekstra betaling. Du kan også vælge selv finde et sted at bo og få et fradrag i studiegebyret. Mad er ikke inkluderet i studiegebyret, men du vil have adgang til køkkenfaciliteter og et rigt udvalg af cafeer og restauranter.

At rejse i Argentina

Mange studerende vælger at rejse rundt i regionen før og efter studiet, hvor der er mange muligheder for spændende oplevelser. I løbet af semesteret i Buenos Aires vil studiet og hverdagslivet være i fokus, men du har mulighed for at tage på kortere weekendture uden for byen. Vi har samlet rejsetips fra flere af vores studerende, som måske kan inspirere dig til at tage på eventyr.

Læs rejsetips til Argentina

Introduktionsuge på landet

Kunne du tænke dig at tilbringe en uge på landet i Argentina? Den argentinske organisation Amartya tilbyder en uges ophold på pampassen, som er det store, frugtbare sletteområde omkring Buenos Aires. Du kan enten tage afsted ugen før studiestart eller midtvejs i semesteret.

Læs mere

Instagram

   #KulturstudierArgentina

Flickr

 
  #Buenos Aires

Studieblog

På studiebloggen finder du gode billeder og beskrivelser af studiehverdagen fra vores studerende i Argentina.

   

Tango og fodbold

I weekenden strømmer argentinere til parkerne for at nyde deres mate-te i solen.Både i de private hjem og ved de traditionelle parrilla-restauranter tilbydes der overdådige grillretter, italiensk is og malbec-vin, som udgør en barmhjertige pause fra byens nådesløse skønhedsidealer.

Læs mere om kulturen i Buenos Aires

Klima

Klimaet i Buenos Aires minder om Sydspanien. I løbet af forårssemesteret falder temperaturen gradvis fra meget varmt til en køligere og mere behagelig temperatur. Efterårssemesteret byder på en behagelig varme, men temperaturen stigere gradvis. I linket nedenfor kan du se gennemsnitstemperaturer og nedbør for hele året.

Se klimadata på BBC Weather

Kontaktperson Argentina: Emilie

Emilie Jallov-Haag var i Argentina i 2017, hvor hun læste Corporate Social Responsibility (CSR) og Spansk 2. Kurserne var en del af hendes bachelorgrad i International Business på CBS i København. Hvis du har spørgsmål om studierne og livet i Buenos Aires, er du meget velkommen til at kontakte Emilie på emja15ab@student.cbs.dk.

Læs mere

Flyrejsen

Du er selv ansvarlig for flyrejsen. Hvis du ønsker hjælp, tilbyder vores samarbejdspartner, GoXplore, flyrejser til alle vores studiesteder. De kan booke dig ind på en fællesafgang sammen med andre medstuderende eller arrangere en individuel rejserute.

Læs mere om flyrejsen

Studieforsikring

For at sikre at alle vores studerende er korrekt forsikret gennem hele studieopholdet, har Kulturstudier indgået en aftale om kollektiv forsikring med Gouda rejseforsikring. Denne forsikringen er obligatorisk for norske, svenske, danske og tyske studerende. Kulturstudier sender automatisk forsikringsbevis med faktura til alle studerende i god tid før studiestart.

Læs mere om forsikringen

Finansiering

Vi er stolte af at kunne holde studiegebyret på et niveau, som kan finansieres med en almindelig studieøkonomi. Hvis kurset forhåndsgodkendes af dit studienævn, er du berettiget til SU's Udlandsstipendium, som udgør et sted mellem 22.000 til 30.000 DKK. Derudover vil du få din månedlige SU med under hele opholdet. Ud over vores studiegebyr skal du dog regne med at skulle bruge minimum 20.000 DKK til fly, forsikring, bøger, lommepenge etc.

Læs mere om finansiering

Fakta om Argentina

 • Officielt navn

  República Argentina

 • Areal

  2,76 mill. km2 - det næststørste land i Sydamerika

 • Befolkningstal

  42,6 mio. (2013)

 • Hovedstad

  Buenos Aires

 • Religion

  90 % katolikker

 • Sprog

  Spansk er det officielle sprog. Engelsk, italiensk, fransk og tysk bliver også anvendt.

 • BNP

  7666 USD per indbygger

 • Valuta

  Argentinske peso (ARS). 1 peso svarer til 0,37 DKK (august 2017)

 • Klima

  Tempereret

 • Tidsforskel til Danmark

  4 timer

 • Gennemsnitlig levealder

  76 år

 • Læsefærdighed

  98,1 %

 • Befolkning under fattigdomsgrænsen

  30 % (2010)

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.