Alle vores fag

Semester

Latinamerikanske studier Tilsvarer 30 ECTS (i kombination med 2 andre kurser i Nicaragua)

Nicaragua

Har du lyst til at studere et semester i Latinamerika? I Nicaragua tilbyder vi Latinamerikanske studier på to niveauer - niveau 1 er på engelsk og niveau 2 er på spansk. Kurset sammensættes med kurserne Spansk og evt. Flerkulturel pædagogik, hvilket udgør et fuldt semester svarende til 30 ECTS-point. Kurset udbydes i samarbejde med Nicaraguas næststørste universitet UNAN-León.

Undervisningsstart i februar og august.

Mere om

Tilsvarer 30 ECTS (i kombination med 2 andre kurser i Nicaragua)

Argentinsk historie

Argentina

I Buenos Aires tilbyder vi Argentinsk historie. Kurset kombineres med Spansk, Latinamerikansk litteratur, CSR og/eller Filosofi og tilbydes i samarbejde med Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires.

Mere om

Spansk i Nicaragua Tilsvarer 30 ECTS (i kombination med andre kurser i Nicaragua)

Nicaragua

I Nicaragua tilbyder vi spansk-kurser på forskellige niveauer, fra nybegynder til avanceret. Spansk-kurserne består af “Skriftlig spansk” og “Spansk grammatik” og kombineres med Latinamerikanske studier og/eller Flerkulturel pædagogik. Kurserne udbydes i samarbejde med Nicaraguas næststørste universitet UNAN-León.

Undervisningsstart i februar og august.

Mere om

Tilsvarer 30 ECTS (i kombination med andre kurser i Nicaragua)

Filosofihistorie med miljøfilosofi

Argentina

I Buenos Aires tilbyder vi Filosofihistorie med fokus på miljøfilosofi. Kurset kombineres med Spansk, Latinamerikansk litteratur, CSR og/eller Argentinsk historie og tilbydes i samarbejde med Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires.

Undervisningsstart i februar og august.

Mere om

Latinamerikansk litteratur 30 ECTS point

Argentina

Kurset giver en introduktion til latinamerikansk litteratur og tilbydes i samarbejde med Universidad Nacional de San Martin, Buenos Aires. Latinamerikansk litteratur kombineres med Spansk, Filosofi og/eller Argentinsk historie, så du tilsammen opnår 30 ECTS-point.

Undervisningsstart i februar og august.

Mere om

30 ECTS point

Corporate social responsibility 15/22.5 af 30 ECTS point

Argentina

I Buenos Aires kan du læse to CSR-kurser - CSR 1 (CSR & Sustainable Development) samt CSR 2 (Sustainability Strategies for SMEs). CSR-kurserne kombineres med Spansk eller Filosofi og Argentinsk historie og tilbydes i samarbejde Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires.

Undervisningsstart i februar og august.

Mere om

15/22.5 af 30 ECTS point

Spansk i Argentina I kombination med andre fag svarende til 30 ECTS

Argentina

I Buenos Aires tilbyder vi spansk-kurser på forskellige niveauer, fra nybegynder til avanceret. Spansk-kurserne består af “Skriftlig spansk” og “Spansk grammatik” og kombineres med CSR, Latinamerikansk litteratur, Argentinsk historie og/eller Filosofi. Kurserne tilbydes i samarbejde med Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires.

Undervisningsstart i februar og august.

Mere om

I kombination med andre fag svarende til 30 ECTS

Udviklingsstudier 2 30 ECTS point

Ghana

Dette kursus henvender sig til studerende fra udviklings- eller samfundsvidenskablige uddannelser. Studiet er ideelt som overbygning til udviklingsstudier 1 i Vietnam. Udviklingstudier 2 lægger vægt på metode og inkluderer feltarbejde i små grupper. Studiet dækker et helt semester, 30 ECTS point, og tilbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University - OsloMet.

Undervisningsstart i Ghana: 28. januar.

Mere om

30 ECTS point

Udviklingsstudier 1 30 ECTS-point

Vietnam

Udviklingsstudier 1 giver en tværfaglig indføring i nord/syd-forhold og udviklingslandes situation. Derudover får du en unik førstehåndserfaring ved at studere i et land, som gennem de sidste årtier har gennemgået store politiske reformer og omvæltninger. Studiet dækker et fuldt semester, 30 ECTS-point, og udbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University - OsloMet.

Undervisningsstart 28. januar og 2. september.

Mere om

30 ECTS-point

Globale miljøstudier 30 ECTS point

Ghana

Studiet giver en samfundsvidenskabelig introduktion til de vigtigste områder inden for globale miljøstudier både generelt og med fokus på Vestafrika. Studiet omhandler miljøproblemers årsager og dynamikker samt forskellige perspektiver på forvaltning af naturressourcer. Studiet dækker et helt semester på 30 ECTS-point og tilbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University - OsloMet.

Undervisningsstart 2. september.

Mere om

30 ECTS point

Freds- og Konfliktstudier 30 ECTS point

Nepal

Freds- og Konfliktstudier giver en tværfaglig indføring i studiet af sociale og politiske processer, som fører til konflikt og konfliktløsning på lokalt, regionalt - globalt niveau og med fokus på Sydasien. Studiet svarer til et fuldt semester, 30 ECTS point, og tilbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University (OsloMet).

Undervisningsstart 2019: 18. februar og 2. september.

Mere om

30 ECTS point

Studieår

Årsstudium med spansk 60 ECTS point

Kombinationer

Studér spansk med os et helt studieår i Latinamerika! Du studerer først Spansk 0 eller 1 i Argentina. Derefter rejser du nordover gennem Latinamerika til Nicaragua, hvor du studerer Spansk 1 eller 2. Du kan også vælge at tage fuldt studieår på et af stederne.

Undervisningsstart 2. februar og 31. august 2015.

Mere om

60 ECTS point

Årsstudium i udviklingsstudier 60 ECTS point

Kombinationer

Studer udviklingsstudier i et helt studieår i Vietnam og Ghana! Du studerer først utviklingsstudier 1 i Vietnam. Derefter rejser du videre til Ghana, hvor du studerer Udviklingsstudier 2. Efter at have fuldført de to kurser har du mulighed for at fortsætte direkte på andet år af bachelorgradsprogrammet i udviklingsstudier ved Oslo and Akershus University College.

Undervisningsstart 4. september 2017.

Mere om

60 ECTS point

Bachelor

Bachelorgrad i udviklingsstudier 180 ECTS point

Kombinationer

I samarbejde med Institut for internationale studier ved Oslo and Akershus University College kan vi nu tilbyde en fuld bachelorgrad i udviklingsstudier. Dette åbner for en helt unik international bachelorgrad, som inkluderer studier i tre forskellige verdensdele; i landene Vietnam, Ghana og Norge.

Mere om

180 ECTS point

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.