Alle vores fag

Semester

Spansk i Costa Rica 30

Costa Rica

Vil du lære spansk og studere i Latinamerika et eller flere semestre? I Costa Rica tilbyder vi tre spansk-kurser på forskellige niveauer, fra nybegynder til avanceret. De tre spansk-kurser består af “Spansk grammatik”, “Spansk læseforståelse” samt “Mundtlig spansk” og kombineres med “Bæredygtighed og bevaring i Costa Rica”. Kurserne udbydes i samarbejde med Universidad Internacional San Isidro Labrador, Costa Rica og kan indgå i en bachelorgrad, hvis dit danske studienævn godkender kurserne.

Undervisningsstart er 10. januar og 29. august.

Mere om

30

Argentinsk historie

Argentina

I Buenos Aires tilbyder vi Argentinsk historie. Kurset kombineres med Spansk, Latinamerikansk litteratur, CSR og/eller Filosofi og tilbydes i samarbejde med Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires.

Mere om

Latinamerikansk litteratur 30 ECTS point

Argentina

Kurset giver en introduktion til latinamerikansk litteratur og tilbydes i samarbejde med Universidad Nacional de San Martin, Buenos Aires. Latinamerikansk litteratur kombineres med Spansk og/eller Argentinsk historie, så du tilsammen opnår 30 ECTS-point.

Undervisningsstart i februar og august.

Mere om

30 ECTS point

Spansk i Argentina I kombination med andre fag svarende til 30 ECTS

Argentina

I Buenos Aires tilbyder vi tre spansk-kurser på forskellige niveauer, fra nybegynder til avanceret. De tre spansk-kurser består af “Spansk grammatik”, “Skriftlig spansk” samt “Spanske opgaver og projekter” og kombineres med Latinamerikansk litteratur eller Argentinsk historie. Kurserne tilbydes i samarbejde med Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires.

Undervisningsstart er 22. august og 13. februar.

Mere om

I kombination med andre fag svarende til 30 ECTS

Udviklingsstudier 2 30 ECTS point

Ghana

Dette kursus henvender sig til studerende fra udviklings- eller samfundsvidenskablige uddannelser. Studiet er ideelt som overbygning til udviklingsstudier 1 i Vietnam. Udviklingstudier 2 lægger vægt på metode og inkluderer feltarbejde i små grupper. Studiet dækker et helt semester (30 ECTS) og tilbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University - OsloMet.

Undervisningsstart 6. februar 2023.

Mere om

30 ECTS point

Udviklingsstudier 1 30 ECTS-point

Vietnam

Udviklingsstudier 1 giver en tværfaglig indføring i nord/syd-forhold og udviklingslandes situation. Derudover får du en unik førstehåndserfaring ved at studere i et land, som gennem de sidste årtier har gennemgået store politiske reformer og omvæltninger. Studiet dækker et fuldt semester (30 ECTS-point) og udbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University - OsloMet.

Undervisningsstart 5. september og 6. februar.

Mere om

30 ECTS-point

Globale miljøstudier 30 ECTS point

Ghana

Studiet giver en samfundsvidenskabelig introduktion til de vigtigste områder inden for globale miljøstudier både generelt og med fokus på Vestafrika. Studiet omhandler miljøproblemers årsager og dynamikker samt forskellige perspektiver på forvaltning af naturressourcer. Studiet udgør et helt semester (30 ECTS) og tilbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University - OsloMet.

Undervisningsstart 5. september 2022.

Mere om

30 ECTS point

Freds- og Konfliktstudier 30 ECTS point

Nepal

Freds- og Konfliktstudier giver en tværfaglig indføring i studiet af sociale og politiske processer, som fører til konflikt og konfliktløsning på lokalt, regionalt og globalt niveau - med fokus på Sydasien. Studiet svarer til et fuldt semester (30 ECTS) og tilbydes i samarbejde med Oslo Metropolitan University (OsloMet).

Undervisningsstart 5. september og 6. februar.

Mere om

30 ECTS point

Studieår

Årsstudium med spansk 60 ECTS point

Kombinationer

Studér spansk med os et helt studieår i Latinamerika! Du studerer først Spansk 0 eller 1 i Argentina. Derefter rejser du nordover gennem Latinamerika til Costa Rica, hvor du studerer Spansk 1 eller 2. Du kan også vælge at tage et fuldt studieår (2 semestre) på et af stederne.

Mere om

60 ECTS point

Årsstudium i udviklingsstudier 60 ECTS point

Kombinationer

Studer udviklingsstudier i et helt studieår i Vietnam og Ghana! Du studerer først utviklingsstudier 1 i Vietnam. Derefter rejser du videre til Ghana, hvor du studerer Udviklingsstudier 2. Efter at have fuldført de to kurser har du mulighed for at fortsætte direkte på andet år af bachelorgradsprogrammet i udviklingsstudier ved Oslo and Akershus University College.

Undervisningsstart 4. september 2017.

Mere om

60 ECTS point

Bachelor

Bachelorgrad i udviklingsstudier 180 ECTS point

Kombinationer

I samarbejde med Institut for internationale studier ved Oslo Metropolitan University (OsloMet) kan vi tilbyde en fuld bachelorgrad i udviklingsstudier. Dette åbner for en helt unik international bachelorgrad, som inkluderer studier i tre forskellige verdensdele; i landene Vietnam, Ghana, Nepal og Norge.

Mere om

180 ECTS point

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.