Studiefakta

 • Varighed: Et semester
 • Tidspunkt: Forår/Efterår
 • Studiepoint: Tilsvarer 30 ECTS (i kombination med andre kurser i Costa Rica)
 • Eksamen: I Costa Rica
 • SU-støtte: SU stipendium + alm. stipendium (hvis dansk uddannelsessted godkender studiet)
 • Studiegebyr: 51.000 kr. (43.500 uden logi)
 • Inkluderet i studiegebyret: Undervisning, indkvartering samt frokost alle undervisningsdage
 • Optagelseskrav: Bestået studentereksamen
 • Undervisningssprog: Engelsk og/eller spansk

Spansk sprog

Når du studerer spansk i et spansktalende land bliver pensum og brugen af det nye sprog en del af hverdagen. Med initiativ og gå-på-mod kan du lære at tale spansk.

Seminarundervisningen foregår i mindre grupper, som ledes af lærere fra universitetet. De er uddannede til at undervise i spansk og sørger for at de studerende får praktiseret sproget både mundtligt og skriftligt. Som en del af undervisningen besøger man desuden lokale organisationer. Noe undervisning gives via forelæsninger.

En af de vigtigste dele af studiet er tiden du bruger på at at blive en del af det costaricanske samfund, og de daglige spanske samtaler med menneskene omkring dig.

Vi hjælper dig med at vælge niveau

Vi tilbyder spanskkurser på flere niveauer i Costa Rica:

Nybegynder - Spansk 0
Fortsætter - Spansk 1
Avanceret - Spansk 2

Tag vores diagnostiske spansk-test og læs yderligere om valg af niveau

Kombinationer

Du kombinerer spansk 0 og 1 med kurset Latinamerikansk historie & kultur, som foregår på engelsk. 

Spansk 2 kombineres med Latinamerikansk litteratur, og her er undervisningen på spansk

Ved at kombinere to kurser opnår du et fuldt semester tilsvarende 30 ECTS-point.

Semester i udlandet som del af din uddannelse

Vores kursus-kombinationer kan indgå i en treårig bachelorgrad, hvis dit danske uddannelsessted godkender kurserne. Dette vil berettige dig til at modtage SU-støtte samt SU's udlandsstiendium, mens du er afsted. Tag gerne en snak med os og din studievejleder om dine muligheder eller læs mere her.

Årsstudium

Ønsker du et helt studieår med spansk kan du fortsætte med næste niveau i Costa Rica. Du kan også bruge tiden mellem semestrene til at øve dit spanske, mens du rejser ned igennem Latinamerika til Argentina og fortsætter spanskstudiet der.

Sådan forløbet semesteret

 1. Selvstudie: Før undervisningen begynder har du en periode med selvstudie. Her skal du sætte dig ind i dele af pensum. Selvstudierne kan du lave hvor som helst i verden, og med fordel i Nicaragua.
 2. Undervisning: Denne del af studiet foregår i San Isidro, varer 4 måneder og inkluderer forelæsninger, seminarer, gruppearbejde, ekskursioner, afleveringer og eksamen.

De studerende

De studerende er hovedsageligt fra Skandinavien og Costa Rica og har forskellige baggrunde, både akademisk, erhvervsmæssigt  og personligt. Omkring en tredjedel af de studerende kommer direkte fra gymnasiale uddannelser, en tredjedel er i begyndelsen af deres bacheloruddannelse og den sidste tredjedel er erfarne studerende eller i arbejde.

Relevans

Spansk er det næststørste modersmål i verden, det næststørste fremmedsprog, og det tredje mest brugte sprog på internettet. Man fortryder ikke at have lært et sprog som tales af ca. 500 millioner mennesker.

Ansøgningsprocessen

Hvis du har de nødvendige studiekompetencer, og ønsker at følge dette kursus, udfylder du blot ansøgningsskemaet. Hvis der er ledige pladser det pågældende semester, sender vi dig et tilbud om en studieplads.  Du bekræfter studiepladsen ved at betale et depositum på 2000 DKK. Derefter modtager du løbende informationer frem til studiestart, således at du kan forberede din rejse og studie. Du vil blandt andet modtage informationer om visum, bøger, pakning samt SU og udlandsstipendier.

Læs mere om ansøgningsprocessen

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.