Hvorfor studere med os?

Hvorfor studere med os?

Kulturstudier har gennem 15 år gjort det muligt for mere end 5000 skandinaviske studerende at studere i Asien, Afrika og Latinamerika - på destinationer, som mange studerende ellers ikke får lejlighed til at bo og studere i. I samarbejde med norske og udenlandske universiteter tilbyder vi de studerende en enkel og simpel optagelsesproces, vel tilrettelagte studier med højt akademisk niveau og kurser som en platform for både at udforske verden, fagene og sig selv.

Internationalisering er for tiden et mantra inden for videregående udannelse, hvor både studerende og ansatte bliver målt på deres geografiske og kulturelle rækkevidde. Den generelle opfattelse er, at større skala og større mangfoldighed bidrager til innovation og læring. Vi imødekommer de studerende, der brænder for et globalt udsyn - og vores erfaring er, at de ofte vender tilbage med nye perspektiver på også vores egne traditioner og tankevaner. For der sker noget med os, når vi har prøvet at bo og studere i en anden del af verden!

Mange studerende ønsker at studere i udlandet, enten i et enkelt semester eller en for en hel uddannelsesgrad. Men tærsklen for at gennemføre studierne kan være høje, særligt for de studerende som ønsker at studere udenfor Europa, USA eller Australien. Ansøgningsprocessen er ofte kompliceret, og studieopholdet ofte ikke veltilrettelagt. Det har Kulturstudier gjort noget ved!

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.