Hvorfor studere med os?

Mange studerende ønsker at studere i udlandet, enten i et enkelt semester eller en for en hel uddannelsesgrad. Men tærsklen for at gennemføre studierne kan være høj, særligt for de studerende som ønsker at studere udenfor Europa, USA eller Australien. Ansøgningsprocessen er ofte kompliceret, og studieopholdet ofte ikke veltilrettelagt. Det har Kulturstudier gjort noget ved!

 

"Vil du anbefale dette studiet til andre?"

Foråret 2019 svarede 93% af vores studerende "Ja" til spørsmålet: "Vil du anbefale dette studiet til andre?":

100 % i Vietnam

100 % i Nepal

90% i Argentina

92 % i Ghana

 

En enkelt adgang til nye verdner

Kulturstudier har siden 1997 gjort det muligt for mere end 8000 skandinaviske studerende at studere i Asien, Afrika og Latinamerika - på destinationer, som mange studerende ellers ikke får lejlighed til at bo og studere i. I samarbejde med udenlandske universiteter tilbyder vi de studerende en enkel optagelsesproces, vel tilrettelagte studier med højt akademisk niveau og kurser som en platform for både at udforske verden, fagene og sig selv.

 

Udlandet giver nye perspektiver

Internationalisering er for tiden et mantra inden for videregående udannelse, hvor både studerende og ansatte bliver målt på deres geografiske og kulturelle rækkevidde. Den generelle opfattelse er, at større skala og større mangfoldighed bidrager til innovation og læring. Vi imødekommer de studerende, der brænder for et globalt udsyn - og vores erfaring er, at de ofte vender tilbage med nye perspektiver på også vores egne traditioner og tankevaner.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.