Fagkombinationer i Argentina

Kombinationer

Du kan kombinerer spansk-kurserne "Spanske opgaver og projekter", "Skriftlig spansk" og "Spansk grammatik" med følgende kurser:

Latinamerikansk litteratur
Argentinsk historie og Kultur
Bæredygtighed, klimaændringer og demokrati

Kombinationerne med 4 kurser udgør et fuldt semester tilsvarende 30 ECTS-point.

 

Studiepoint i Argentina

I Argentina har de ikke det samme system med studiepoint, som vi har med ECTS-point i Europa. De bruger "horas", altså timer. Der er ingen faste aftaler mellem Europa og Argentina om, hvordan horas skal konverteres til ECTS. I Danmark svarer 60 ECTS til arbejdsindsatsen for et helt studieår, hvor 30 ECTS-point normalt gives for et semester. I Argentina udbyder vi hovedsageligt fuldtidssemestre bestående af 4 kurser, som dermed svarer til 30 ECTS-point.

Vi samarbejder med Universidad Nacional de San Martín (UNSAM), og det er UNSAM, der er ansvarlig for alle kurser og udsteder eksamsbevis. Alle vores kurser i Argentina kan indgå i en bachelorgrad ved dette universitet og som valgfag ved flere universiteter i Danmark. I Argentina hedder bachelorgraden Licenciatura eller Grado og varer som regel 4-5 år. Alle de kurser, vi udbyder i samarbejde med UNSAM, ligger på minimum andet år af Licentiaturaen og kan give ECTS-point i Danmark.

Kulturstudier tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer i konverteringen til ECTS-point.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.