Emilie har studeret i Argentina

"Der var forskellige grunde til, at jeg valgte at tage til Buenos Aires på mit 5. semester af min bachelor. For og fremmest ønskede jeg at opleve en hverdag i en Sydamerikansk kontekst, for det andet ville jeg forbedre mit spanske sprog og for det tredje skulle CSR-kurset styrke mit uddannelsesmæssige fokus på bæredygtig handel. Da Kulturstudier tilbød alle disse elementer, samtidigt med at de arrangerede studieophold i lande som ellers kan være komplicerede at studere i for udenlandske studerende, var Kulturstudier derfor det oplagte valg for mig at rejse med.

Studiet i Buenos Aires var unikt, da vi på CSR-kurserne blev undervist af professorer fra hele verden, som hver især var specialiseret inden for grene af CSR. I løbet af semestret tog vi også på et par udflugter til lokale CSR-relaterede projekter, som gav et godt indblik i, hvordan CSR kan implementeres. Igennem studieturene lærte vi også en masse kontekst-specifikke udfordringer at kende. Denne mulighed for at komme ud af klasseværelset og kunne sætte teori på en konkret lokal praksis, havde jeg ikke kunnet få i Danmark.

Mine to argentinske undervisere i spansk-kurserne var super dygtige, og de formåede i høj grad at gøre undervisningen relevant, ved at snakke om nyheder og politiske sager der skete, mens vi var der. På den måde, fik jeg også lært meget om Argentina og den politiske situation igennem min undervisning.

Udover undervisningen, var det også en kæmpe oplevelse at læse i den sydamerikanske metropolol, som Buenos Aires er! Folk var meget imødekommende, og der var mange sjove ting at opleve: Alt fra technoklubber, til tangoundervisning, til ”asado” (lokal grillmad), til (masser!) af god rødvin, til vanvittige fodboldkampe og fans!

 

De bedste hilsner,

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.